Почетино изчетка здраво Тен Хаг и се притесни преди сблъсъка с Манчестър Юнайтед


Почетино изчетка здраво Тен Хаг и се притесни преди сблъсъка с Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1066 0

Мениджърът на Челси  Маурисио Почетино сподели притесненията си преди гостуването на Манчестър Юнайтед . Дербито от 15-ия междинен кръг на Висшата лига е утре от 22:15 часа на стадион „Олд Трафорд“.

Аржентинският наставник на лондончани смята, че се е подходящ момент тимът да играе с „червените дяволи“, въпреки че проблемите в лагера на гранда от Манчестър напоследък са очевидни.

МНЕНИЕТО НА ПОЧ

"Мисля, че в момента сме на сходно ниво, но сме в различни ситуации. Не смятам, че сега е правилният момент да им гостуваме. Срещу нас ще излезе отбор, който е решен да спечели. Ние искаме да запазим инерцията от победата над Брайтън през уикенда и да се изкачим в таблицата.

За нас е важно да сме на по-предни позиции. Не съм аз човекът, който да говори за случващото се в другите клубове. Щастлив съм от проекта, който имам в Челси", заяви Почетино на днешната си пресконференция преди сблъсъка.

"Фокусиран съм изцяло върху моя клуб. Има какво да подобряваме. Мога да обясня какви са тези стъпки, но никога не бих правил сравнения с друг клуб. Тук в Челси градим нещо, което вярваме, че ще бъде невероятно. Това изисква време, но ще постигнем целите си", каза още Поч.

"Той е фантастичен треньор. Спомням си онези мачове между Тотнъм и Аякс. Хубаво е, че четири години по-късно отново ще мога да се видя с него. След онези мачове между Тотнъм и Аякс пътищата ни не са се пресичали", върна се той към двубоите си срещу Ерик тен Хаг на полуфиналите на Шампионската лига с Тотнъм срещу Аякс.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Почетино съжали, че не се ръкува с Гуардиола и нападна съдията

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички