Маурисио Почетино призна надмощието на Манчестър Юнайтед, но откри и оправдание


Маурисио Почетино призна надмощието на Манчестър Юнайтед, но откри и оправдание
Снимка: Getty Images

2940 0

Наставникът на лондонския гранд Челси Маурисио Почетино коментира загубата на своя отбор с 1:2 от Манчестър Юнайтед в дербито на 15-ия кръг на английската Висша лига. Аржентинецът призна, че "дяволите" са били по-добрия отбор, но и разясни, че "сините" са имали по-малко време за подготовка.

Коментарът на Почетино

"Началото бе трудно, защото те показаха страхотна енергия. Може би ние бяхме уморени, защото в неделя играхме 60 минути с човек по-малко. Трудно бе да започнем мача така, както искахме. Вероятно това е една от причините.

В подобни мачове ден повече за почивка оказва своето влияние. В тази ситуация ни липсваше малко енергия в началото. Все пак трябва да призная, че те бяха по-добрият отбор и заслужено спечелиха", сподели Почетино

Същото ли е чувството като загубата от Нюкасъл?

"Ситуацията е същата, както преди няколко седмици или няколко месеца. Да, бихме искали да подобрим класирането си. Всъщност ние се представяхме доста добре до мача с Нюкасъл. След това стояхме добре и срещу Брайтън, а днешният резултат е справедлив. Не съм притеснен, защото имаше много фактори, заради които се получи този резултат.

Ние сме проект, който, както казвам от началото на сезона, тепърва се изгражда. Знаехме, че дори и с всички налични играчи, ще ни е трудно, а сега, когато половината ни състав е аут, става още по-сложно. Трудно ми е да говоря, не е честно, но това е реалността. Трябва да подобрим представянето си. Доста играчи пристигнаха с големи очаквания и е време да покажат какво могат", добави още специалистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво сподели Ерик тен Хаг след победата над Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички