Треньорът на Уулвърхемптън: Невеш струва 80 милиона паунда!


Треньорът на Уулвърхемптън: Невеш струва 80 милиона паунда!
Снимка: Getty Images

1010 0

Наставникът на Уулвърхемптън Бруно Лаж каза, че всеки клуб, който има интерес към халфа Рубен Невеш, ще трябва да си приготви поне 80 милиона паунда.

Контрактът на португалеца е до 2024-а, а Невеш е искан от редица европейски грандове, като най-голям интерес има от Манчестър Юнайтед.

На пресконференция в четвъртък обаче Лаж заяви, че качеството на Невеш в играта му струва поне 80 милиона паунда. „Не знам дали Юнайтед или други отбори го искат. Знам, че имаме специален играч тук при нас. Това, което прави през сезона, е много добре. Мисля, че начинът, по който играем, спомага на Рубен да се изявява добре и ни помага много. Когато имаш такъв играч, трябва да работиш за това да му подобриш договора. Толкова добър и комплексен играч се купува за 100 милиона последно време“, констатира португалският наставник на „вълците“.

„Много зависи как ще действаме на пазара от стратегията на клуба. Трудно се намират добри играчи последно време за удачна цена. Не е само за нас, а всички клубове отказват оферти по 80-90 милион“, анализира още треньорът на Уулвс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички