Манчестър Юнайтед очаква Калвин Филипс, иска също Райс и Белингам


Манчестър Юнайтед очаква Калвин Филипс, иска също Райс и Белингам
Снимка: Getty Images

1844 0

Калвин Филипс е една от изгряващите английски звезди, като интересът към него е голям колкото потенциала му. Манчестър Юнайтед води напреднали разговори с играча, който последните години проби в националния отбор на родината си и Висшата лига, където защитава цветовете на завърналия се от 16-годишно изгнание Лийдс.

Полузащитникът оглавява списъка с трансферни цели на "червените дяволи" за идния трансферен прозорец, а интересът им не стихваше и през миналото лято. Тогава играчът пропусна само 26 минути от 7 мача на отложеното Евро 2020.

Спряганият за бъдещ треньор на Юнайтед Ерик тен Хаг ще решава за всички играчи, които евентуално ще бъдат привлечени в идните месеци. Въпреки че все още Рангник е мениджър на клуба, сделката за национала усилено напредва. Филипс отговоря и на разбиранията на временния специалист, който се опитва да налага млади играчи, които са гладни за минути и добри изяви.

Филипс е следен също от Астън Вила и Уест Хем, но от Юнайтед са уверени, че са фаворит за подписа на халфа. Изгряващата звезда има договор с настоящия си клуб до 2024 г., а преговорите за подновяване не са дневен ред, въпреки че Филипс е фен на Лийдс още от детството си.

"Червените дяволи" следят още двама национали на Англия - Деклан Райс и Джуд Белингам. За първия от Уест Хем публично поставиха цена от 150 милиона лири, която е непосилна за "дяволите" към този момент, докато Борусия Дортмунд иска да запази Белингам за още една година, след като Ерлинг Холанд изглежда ще се раздели с клуба. Все пак от "Олд Трафорд" осъзнават, че ще бъдат силно ограничени на трансферния пазар, ако не успеят да се класират за Шампионска лига.

Ето кой друг английски национал ще подпише с Манчестър Юнайтед!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички