Изненада! Челси няма да се разделя с Потър и при отпадане от Шампионска лига


Изненада! Челси няма да се разделя с Потър и при отпадане от Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1377 0

Челси няма да отстъпи от Греъм Потър, дори ако загубят от Лийдс и Борусия Дортмунд. От клуба планират да му дадат повече време, в което да опита да обърне нещата. 

Лошата серия на Челси, от която недоволстват феновете

47-годишният мениджър е подложен на огромен натиск от "сините" фенове, след като отборът му претърпя поражение в трети пореден мач в неделя следобед. Челси записа загуба с 2:0 от лондонския си съперник Тотнъм, като серията им без победа във Висшата лига се увеличи на пет мача.

Това беше резултат, който задържа Челси на 10-то място и сега се нуждаят от чудо в последните си 14 мача, за да завършат на местата за Шампионска лига. Въпреки лошата форма обаче Тод Боели и бордът на клуба все още нямат планове да уволнят Потър и са готови да му дадат време да промени съдбата си.

Доверие в работата на Потър

Според Guardian от Челси са решени да бъдат търпеливи в процеса и не искат да вземат решение въз основа на следващите два мача. "Сините" са домакини на Лийдс във важна среща от Висшата лига в събота, преди да се изправят срещу Дортмунд в реванша от Шампионска лига на "Стамфорд Бридж" следващия вторник. В първия мач възпитаниците на Потър загубиха с 1:0.

Собствениците на лондонския клуб все още са изцяло зад Потър и са наясно с големия отбор, който са създали, след като подписаха с осем играчи от първия отбор през януари. Те харесват начина, по който Потър върши работата си и вярват, че е достатъчно добър, за да върне Челси на победния път и да го извади от кризата, в която се намира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички