Потвърди ли Сане трансфера на Хаверц в Челси?


Потвърди ли Сане трансфера на Хаверц в Челси?
Снимка: Getty Images/Guliver

2379 0

Крилото на Байерн Мюнхен Лерой Сане потвърди преминаването на Кай Хаверц в Челси по време на представянето си като футболист на баварците. Лондончани са в преследване на звездата на Байер Леверкузен в последните няколко седмици и изглежда, че сделката е почти сигурна.

Бившият халф на Манчестър Сити бе запитан защо немските футболисти толкова много желаят да преминат в отбори от Висшата лига, след като Тимо Вернер вече подписа с Челси това лято. „Смятам, че Германия винаги е произвеждала много добри млади футболисти. Много млади играчи получават добра възможност да се развият в Бундеслигата. Смятам, че Челси свършиха много добра работа, като взеха Вернер и Хаверц, двама германци в рамките на един сезон“, заяви Лерой Сане.

24-годишният Сане игра във Висшата лига с екипа на Манчестър Сити в рамките на 4 сезона, като спечели шампионата на Англия два пъти. През изминалата кампания той записа едва един мач за „гражданите“, след като скъса връзки още в първия мач от сезона срещу Ливърпул за Къмюнити шийлд. А ето какво каза Сане за отношенията си с Пеп Гуардиола.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички