Лампард към Ливърпул: Не ставайте твърде арогантни


Лампард към Ливърпул: Не ставайте твърде арогантни
Снимка: Getty Images/Guliver

1625 0

Мениджърът на Челси Франк Лампард се сблъска с Юрген Клоп по време на "головия трилър" между "червени" и "сини" на “Анфийлд”. Веднага след този двубой Ливърпул вдигнаха така чаканата 19-а титла на Англия. Настроението в лагера на Челси обаче далеч не бе толкова благоприятно. Лондончани загубиха, което означава, че все още мястото им в Шампионска лига не е гарантирано.

"Честна игра и заслужена титла за Ливърпул. Те спечелиха първенството, но не трябва да стават твърде арогантни. Това е моята гледна точка. По време на мачовете може емоцията да надделее, това е, заяви Лампард след двубоя. - Беше изключителен двубой", добави мениджърът на Челси.

"Първият гол ни даде надежда и момчетата показаха страхотен характер, но те са фантастичен отбор и не можем да си позволим да правим подобни грешки”, каза още Лампард.

Добрата новина за тях е, че другите 2 отбора, борещи се за четворката – Лестър и Манчестър Юнайтед, също загубиха точки, а и са изправени пред директен мач в последния кръг. В последния кръг Челси приема Уулвърхямптън и при победа със сигурност ще се класира в зона Шампионска лига.  А какъв обрат претърпява ситуацията с Пол Погба в Юнайтед вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички