Потвърдено: Юрген Клоп и Ливърпул без трима важни играчи срещу Борнемут!


Потвърдено: Юрген Клоп и Ливърпул без трима важни играчи срещу Борнемут!
Снимка: Getty Images

2699 0

Треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, информира футболната общественост за кадровите проблеми, които неговият отбор има преди предстоящия двубой на мърсисайдци срещу Борнемут в неделя (11.03).

Луис Диас, Джо Гомес и Тиаго няма да бъдат на разположение на германския специалист за срещата от уикенда. На пресконференция преди мача с "черешите" Клоп не влезе в особени конкретики относно здравословното състояние на триото.

"Всичките трима не са налични, случаите са различни. Надявам се Луис да се върне на тренировки следващата седмица. За Тиаго ще видим. Извън това, не съм чувал нищо", коментира накратко Клоп пред медиите.

Ситуацията с контузените в Ливърпул

Диас липсва от игра за "червените" от октомври, когато получи контузия в двубой срещу Арсенал. До момента той има на сметката си 4 гола и 3 асистенции в 12 мача във всички турнири.

Тиаго от своя страна получи травма в бедрото през февруари. Той записа 24 мача и 1 асистенция досега през кампанията. Гомес пък бе сменен при загубата на мърсисайдци от Реал Мадрид в Шампионска лига през февруари. Като причина се изтъква контузия в сухожилието.

Докато мърсисайдци чакат с нетърпение контузените си футболисти, други такива не успяват да намерят място сред избраниците на Клоп. Единият от тях съвсем скоро може да си намери нов, изключително престижен клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички