Освен със 7 гола в сака, Манчестър Юнайтед можеше да остане и без звезда в мача с Ливърпул


Освен със 7 гола в сака, Манчестър Юнайтед можеше да остане и без звезда в мача с Ливърпул
Снимка: Getty Images

1363 0

Бившият съдия на ФИФА и Висшата лига - Кийт Хакет, разкри за ситуация, при която, освен огромния срам от историческата загуба от вечния съперник Ливърпул, Манчестър Юнайтед можеше да отнесе и червен картон.

Мърсисайдци нанесоха най-срамната загуба на опонента си в съперничеството между двата тима. Възпитаниците на Юрген Клоп се разправиха с тези на Ерик тен Хаг със 7:0 насред "Анфийлд".

В 64-ата минута от двубоя Скот Мактомини влезе грубо на Коди Гакпо в единоборство помежду им. Той получи жълт картон за тази си проява. Хакет обаче смята, че ако не сигурен, то състезателят на Юнайтед бил на ръба да получи червен такъв.

"Беше наистина близо до червен. Мисля, че съдиите и ВАР го поощриха, мислейки, че е повече безразсъдно, отколкото опасно", коментира специалистът пред "Football Insider" и продължи.

"Той наистина спечели топката, така че имаше право да направи това. Мисля, че долу-горе реферът взе правилното решение с жълтия картон. В друг мач обаче за подобно нещо може да видим червен и не смятам, че щеше да бъде преувеличен. Беше наистина близо", допълни още той.

Въпреки неособено убедителните игри на Мактоминей в последно време, Манчестър Юнайтед има ясна визия за бъдещето му в клуба!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички