Посъветваха Ерик тен Хаг да разкара разочароващ защитник


Посъветваха Ерик тен Хаг да разкара разочароващ защитник
Снимка: Getty Images

1243 0

Бившият английски футболист и настоящ анализатор Ноъл Уилън изрази тезата си относно новото попълнение в Манчестър Юнайтед - Тирел Маласия. Британецът е на мнението, че с пристигането на новия играч Ерик тен Хаг трябва да посочи изхода на Алекс Телес.

Телес не се представи на ниво през изминалия сезон, а много от почитателите на Юнайтед са на мнението, че той никога няма да разгърне пълния си потенциал. Уилън се съгласи с тях, изразявайки експертното си мнение.

"Смятам, че Алекс Телес не се справи добре на левия бек. Очаквам Маласия да започне като титуляр от първия си официален мач като мениджър на Юнайтед", заяви специалистът пред "Football Insider".

"Не съм сигурен дали ще липсва на много хора в клуба. Тимът изпитваше сериозни трудности в неговата част на терена и много противникови клубове градяха атаките си от там. Ще бъде интересно какво решение ще вземе Тен Хаг. Аз лично бих го продал", завърши британецът.

Със сигурност феновете на "червените дяволи" нямат търпение за началото на новата кампания. Предстои да разберем дали Ерик тен Хаг ще се окаже човекът, който да върне отбора отново на върха.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Към кого се е прицелила управата на Юнайтед?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички