ESPN: Сделката между Юнайтед и Барселона за Де Йонг е пред провал


ESPN: Сделката между Юнайтед и Барселона за Де Йонг е пред провал
Снимка: Getty Images

3340 0

Трансферът на Френки де Йонг в Манчестър Юнайтед може да се провали, съобщава ESPN. Според изданието английският клуб се опитва да договори трансфера на Лисандро Мартинес от Аякс, тъй като опасенията за сделката с Де Йонг нарастват.

От "Олд Трафорд" са съобщили на Аякс, че са готови да броят 50 милиона евро за аржентинеца, който може да играе в защита и в центъра на терена. Тъй като обаче и Арсенал се интересува от него, нидерландският клуб се надява да получи повече.

Според източници на ESPN диалогът с Барселона за трансфера на Де Йонг продължава, въпреки изявленията на президента Жоан Лапорта, че нямат желание да го продадат. В Манчестър обаче се съмняват, че нидерландецът ще им бъде продаден.

Англичаните са се разбрали с каталунския гранд, че ще платят около 65 милиона евро без данъците за Де Йонг. Остава обаче да се разберат за още много неща по сделката, например за бонусите. Проблем е и дългът на Барселона към играча по неговата заплата.

Към момента в Манчестър Юнайтед смятат, че да организират трансфера на Мартинес ще им бъде по-лесно. А ето за кой друг играч на Аякс преговаря английският колос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички