Челси изпраща първата оферта за Роналдо, убеждават Тухел да се съгласи


Челси изпраща първата оферта за Роналдо, убеждават Тухел да се съгласи
Снимка: GettyImages

2163 0

Челси е напът да изпрати първата оферта към Манчестър Юнайтед за суперзвездата на футбола Кристиано Роналдо. "Сините" са готови да предложат 14 милиона паунда за правата на португалеца, въпреки сериозният интерес и към Рахийм Стърлинг. 

Според журналиста Питър О’Рурк подобна оферта би била с едва 6 милиона по-малка от тази на "червените дяволи" към Ювентус, когато си го върнаха за втория му период на "Олд Трафорд". Големият интерес от "Стамфорд Бридж" е породен от факта, че новият собственик на клуба Тод Боели е голям фен на португалската легенда и би искал искал да я привлече.

В същото време шокиращо Томас Тухел се дърпа от варианта за откупуването на 37-годишния играч и това донякъде спъва сделката. Роналдо има още една година от договора си с Манчестър Юнайтед, но се твърди, че няма търпение да напусне, за да продължи да играе в Шампионска лига, където се бори с Лео Меси за "Голмайстор на турнира за всички времена".

Португалецът сензационно поиска да напусне "Олд Трафорд" миналия уикенд и вече четвърти ден не се присъединил към подготвителния лагер на тима.

Вижте реакцията на феновете на Ливърпул за новините около Роналдо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички