Помощникът на Антонио Конте обяви кога се завръща той начело на Тотнъм


Помощникът на Антонио Конте обяви кога се завръща той начело на Тотнъм
Снимка: Getty Images

1150 0

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте ще се завърне в Лондон, за да застане отново начело на тима след операцията за отстраняване на жлъчния мехур, която претърпя и последвалото възстановяване. Това ще се случи след гостуването на Уулвърхемптън през уикенда, обяви помощник-треньорът Кристиан Стелини.

"Той каза, че ще се върне тази седмица. Веднага след мача срещу Уулвърхемптън той ще бъде в Лондон и от неделя ще води отбора", обясни Стелини, цитиран от агенция "Ройтерс".

Конте се възстановяваше в Италия, преди да се върне в Англия за мача с Лестър в средата на февруари и отново да получи указания да почива. Италианецът ще води отбора за реванша от осминафиналите в Шампионска лига срещу Милан на 8-ми март.

В отсъствието на Конте Тотнъм победи Манчестър Сити, Уест Хем и Челси, изкачвайки се в топ 4 в класирането на Висшата лига, но отпадна за четвърти пореден път в четвъртия кръг на турнира ФА Къп след поражение от Шефийлд Юнайтед в сряда.

"Мислите му са като на всички останали. Всички сме разочаровани и е трудно да забравим този мач и резултата. Може би играчите сега познават и моето различно лице, а не само това на Антонио, защото резултатът не беше добър и наистина бяхме разочаровани. Очаквам утре за изиграем един различен мач, но и подобен на тези, които направихме в последните седмици", добави помощникът на Конте.

По-рано футболист на родния Лудогорец призна, че му се играе в Лондон и няма да отхвърли оферта на Тотнъм - подробности четете в линка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички