Пол Погба и всички в Манчестър Юнайтед изгарят от желание да спечелят Лига Европа


Пол Погба и всички в Манчестър Юнайтед изгарят от желание да спечелят Лига Европа
Снимка: Getty Images/Guliver

442 0

Лига Европа често е сериозно пренебрегван от най-големите клубове, които се озовават там, а не в Шампионска лига. Въпреки това, в Манчестър Юнайтед изгарят от желание да спечелят трофея през този сезон. Това най-вече важи за полузащитника Пол Погба, който признава, че много му липсва да спечели трофей.

"На мен лично много ми липсва трофей и усещам сякаш има празнина. Трябва да спечелим нещо. Просто искам да спечелим нещо. Не ми харесва да играя и да не печеля. Аз не мога да губя, винаги ще бъде така. Затова всеки път, когато играе, искам да печеля. Искаме го много силно.

Мислим, че се приближаваме все повече, има подобрение. Този клуб има толкова високи цели, които искаме да постигнем, една от тях е да спечелим трофей. Това искаме и това ще бъде голямата крачка.

Щастлив съм, близо сме. Все още сме в Лига Европа, има за какво да играем. Имаме още и Висшата лига, докато Сити не вдигне трофея, ще се трудим и ще играем. Все още имаме шанс да спечелим нещо през тази година" - допълни още той.

Съвсем наскоро и мениджърът на тима Оле Гунар Солскяер сподели, че Манчестър Юнайтед не се е отказал от титлата в Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Ла Лига


Петима съотборници, които не намериха общ език с Лео Меси

Може би няма футболист, който да не е искал да поиграе с великия Лионел Меси, но невинаги е било възможно за съотборниците...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама