Ето кои са полуфиналите в Лига Европа


Ето кои са полуфиналите в Лига Европа
Снимка: Guliver/GettyImages

2029 0

Станаха ясни полуфиналистите в Лига Европа, след като в четвъртък вечер приключи четвъртфиналната фаза от надпреварата. Едно е сигурно, и то е, че възможността за английски финал е все още жива, каквито очаквания имат и на Острова. 

Манчестър Юнайтед беше ясен полуфиналист още след първите мачове, като реваншът срещу Гранада беше протоколен. "Червените дяволи" все пак спечелиха и втория двубой (1:0) на "Олд Трафорд" и с общ резултат 3:0 се класираха за следващата фаза. 

ПЪЛЕН РЕПОРТАЖ ОТ СРЕЩАТА МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД - ГРАНАДА 

Там възпитаниците на Оле Гунар Солскяер ще срещнат Рома, като италианският тим успя да оцелее в домакинския си двубой срещу Аякс. "Лъвовете" водеха с 1:0 в Рим, но "вълците" успяха да изравнят в края за 1:1 и се класират напред след 2:1 в първата среща и общ резултат 3:2. 

ПЪЛЕН РЕПОРТАЖ ОТ СРЕЩАТА РОМА - АЯКС 

В другия полуфинал Арсенал ще се изправи срещу Виляреал. "Артилеристите" се разправиха много лесно в реванша срещу Славия, като спечелиха с 4:0 в Прага след издънката и равенството 1:1 в Лондон. Виляреал пък спечели с 2:1 срещу Динамо (Загреб) у дома и с общ резултат 3:1 продължава напред. 

ПЪЛЕН РЕПОРТАЖ ОТ СРЕЩАТА АРСЕНАЛ - СЕВИЛЯ 

Първите мачове са на 29-и април, а реваншите - на 6-и май. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички