Погба: Най-после можем да се наречем стойностен отбор


Погба: Най-после можем да се наречем стойностен отбор
Снимка: Getty Images/Guliver

1174 0

Полузащитникът Пол Погба заяви, че Манчестър Юнайтед най-накрая е започнал да изглежда като "стойностен отбор". Противно на опасенията на феновете, "червените дяволи" не само не загубиха форма в паузата заради коронавируса, но дори я подобриха. Отборът на Оле Гунар Солскяер не познава вкуса на загубата в 17 поредни мача във всички турнири.

Освен това "червените дяволи" постигнаха четири поредни победи във Висшата лига с голова разлика 3 гола или повече, което никой друг по-рано не е постигал. Погба няма голяма заслуга за това - той се завърна в игра наскоро след контузия, но се възхищава на трансформацията на своя тим.

"Сега това може да се нарече стойностен отбор. Понякога преди бяхме твърде дефанзивни или прекалено атакуващи, нямахме този баланс и не контролирахме играта. Сега можете да видите, че имаме този баланс и здрава структура - работим упорито за това", заяви французинът за "United Review".

"Няма да отречете, че сме се подобрили значително. Подобряването винаги е добро, не искаш това да спира. Знаеш, че трябва да работиш за това", допълни Погба. Според слуховете, звездата вече се е отказал да напуска манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички