Солскяер защити Марсиал от критиците


Солскяер защити Марсиал от критиците
Снимка: Getty Images/Guliver

1923 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер защити своя нападател Антони Марсиал, въпреки липсата на попадения от страна на френския футболист. 24-годишният футболист не се намира в добра форма, след като има едва 1 гол в последните 6 мача на тима, като вкара срещу четвъртодивизионния Транмиър Роувърс за ФА Къп.

Марсиал пропусна да се разпише в събота при нулевото равенство на Манчестър Юнайтед при домакинството на тима срещу Уулвърхемптън. След срещата Солскяер заяви, че френският футболист трябва да получава повече подкрепа. „Той дава всичко за нас. Мисля, че той е стартирал в последните 8 срещи на отбора през последния месец и бяга 20 процента повече, отколкото в момента, в който дойде тук. Трябва да покажем повече подкрепа към Марсиал, трябва да му дадем почивка, защото той я заслужава. Принуждаваме го да играе редовно, особено сега, когато Рашфорд е контузен. Той има нужда от малко почивка, трябва да играе една идея по-малко, защото това е важно за нападателите, тъй като те влагат много скорост в играта си“, каза норвежкият мениджър.

Антони Марсиал има 8 гола в 19 мача във Висшата лига през този сезон и 4 попадения в останалите турнири през кампанията. Манчестър Юнайтед имат почивка от две седмици, след което гостуват на Челси в дербито на следващия кръг във Висшата лига. А ето кой футболист на Юнайтед може да напусне клуба в близко бъдеще.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички