Бивш треньор на Игало: Ще му трябва един месец преди да дебютира за Манчестър Юнайтед


Бивш треньор на Игало: Ще му трябва един месец преди да дебютира за Манчестър Юнайтед

6716 0

Испанският мениджър Кике Санчес Флорес предупреди Манчестър Юнайтед, че новото попълнение на тима Одион Игало ще се нуждае от поне един месец, за да дебютира за „червените дяволи“. Нигериецът пристигна под наем в тима от Манчестър през последния ден от трансферния прозорец от китайския Шанхай Шенхуа.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер реши да вземе Игало в състава си, след като титулярният нападател и голмайстор на отбора Маркъс Рашфорд получи контузия в гърба и ще отсъства от терените за неопределен период от време. 30-годишният нападател изкара 2 сезона във Висшата лига с екипа на Уотфорд, след което премина в Китай. Кике Санчес Флорес, който бе мениджър на нигериеца както при „стършелите“, така и в Шанхай Шенхуа сподели, че на нападателя му е нужно време, за да се адаптира към нивото в Англия. „Основният проблем е как той е тренирал досега в Китай. В Англия не е същото. Готов ли е за мачове като титуляр във Висшата лига? Вероятно се нуждае от един месец да премине към нивото на Острова“ каза испанският мениджър.

Манчестър Юнайтед ще има две седмици пауза, след което подновява битката във Висшата лига с дерби срещу Челси. А ето какво каза самият Игало при трансфера си в Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички