Атлетико Мадрид и Рома в битка за играч на Манчестър Юнайтед


Атлетико Мадрид и Рома в битка за играч на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2625 0

Атлетико Мадрид и Рома водят надпреварата за подписа на полузащитника на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард. Английският полузащитник няма намерение да напуска клуба за момента, но не изключил вариант, при който да напусне „Олд Трафорд“ и да опита да пробва късмета си другаде. През този сезон 27-годишният футболист не се представя на ниво, като има едва един отбелязан гол във всички турнир от началото на сезона.

От настоящия договор на Лингард с клуба остават 18 месеца, като той има право и на една година удължаване на контракта. Английският футболист не изключва възможността да напусне червената част на Манчестър, като Атлетико Мадрид и Рома вече проявяват интерес към играча, който отскоро стана клиент на суперагента Мино Райола. Мениджърът на „червените дяволи“ Оле Гунар Солскяер има желание да задържи играча, като го вижда важна част от бъдещето на Манчестър Юнайтед. От друга страна, Лингард усеща негативно отношение към него най-вече от медийното пространство и смята, че ново начало в друг клуб би помогнало на кариерата му.

Формата на Джеси Лингард спадна значително, след като той бе ключова рола от състава на Англия, който достигна до полуфиналната фаза на Мондиал 2018. Той не е отбелязвал гол във Висшата лига от декември 2018-та година и е стартирал в едва 6 срещи във Висшата лига през този сезон. А ето защо наскоро Лингард предизвика гнева на наставника Солскяер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички