Ливърпул го поиска, но той избра друг: Скъпа звезда обясни защо отрязал мърсисайдци


Ливърпул го поиска, но той избра друг: Скъпа звезда обясни защо отрязал мърсисайдци
Снимка: GettyImages

1462 0

Полузащитникът на Челси Мойсес Кайседо обясни своя избор защо е преминал при "сините" от Лондон през това лято. Той бе желан и от Ливърпул, но в крайна сметка отказа на Юрген Клоп и мърсисайдци, въпреки че имаше информации, че се е насочил натам за медицински прегледи.

Кайседо обясни защо избра Челси пред Ливърпул

В крайна сметка Челси заплати около 115 милиона паунда, за да си подсигури халфа от Брайтън. Самият той сподели вече няколко месеца по-късно, че е било невъзможно да откаже на "сините", а Ливърпул се е намесил твърде късно.

"Преговарях с Челси от много време. Беше невъзможно да откажа на клуба, защото хората оттам бяха до мен и ме подкрепяха. През лятото минах през много, защото беше сложно да се разделя с Брайтън.

В последния момент Ливърпул също се обади, но вече беше твърде късно, защото исках да играя за Челси. Беше трудно да се откаже на клуб като Челси" - сподели младокът пред Sky Sports.

Мойсес Кайседо се радва със съотборниците си в Челси

В крайна сметка бяха привлечени имена като Доминик Собослай, който оставя много силни впечатления, Алексис Мак Алистър и Райън Гравенберх. Именно за един от тях Юрген Клоп потвърди, че изпуса мача срещу Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички