Почетино вече е наясно къде иска да продължи кариерата му


Почетино вече е наясно къде иска да продължи кариерата му
Снимка: Getty Images/Gulliver

2439 0

Бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино разкри къде иска да продължи кариерата му. Той е без работа, след като в края на ноември се раздели с "шпорите", а след това бе заменен от Жозе Моуриньо.

"Ако трябва да съм честен, с удоволствие бих работил във Висшата лига. Знам, че това ще бъде трудно и трябва да изчакам. Ще видим какво ще се случи. Сега съм в период на възстановяване. Трябва да мисля и за себе си, но съм готов, тъй като във футбола може да се случи всичко. Готов съм и чакам ново изпитание. Имам увереност, че следващото предизвикателство ще бъде фантастично", заяви Почетино. 

"Разбира се, гордея се с това, което постигнах с Тотнъм. Когато анализирам своята работа там, намирам много положителни неща. Поех отговорност в ключов момент за клуба. Да играеш в Шампионската лига три или четири години, да финишираш пред Арсенал, станаха за нас големи постижения. Да спечелим титлата би било голям награда, но за нас са тези постижения - да имаме клуба и стадион "Тотнъм Хотспър". Това е повече от титли", допълни още мениджърът.

А какво заяви наскоро Моуриньо за престоя си в Тотнъм - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички