Ериксен се разприказва: В Тотнъм ме нарочиха за "черната овца"


Ериксен се разприказва: В Тотнъм ме нарочиха за "черната овца"
Снимка: Getty Images/Guliver

2162 0

Халфът на Интер Кристиан Ериксен обяви, че е бил нарочен за "черна овца" в бившия си клуб Тотнъм, защото публично обяви намерението си да опита ново предизвикателство, когато договорът му с "шпорите“ изтече. Датчанинът, който се присъедини към лондончани през 2013 и премина в Интер миналия месец, заяви, че след загубата на Тотнъм от Ливърпул във финала на Шампионска лига през 2019 година е искал да опита нещо ново.

"Ако имаш кратък договор, ще бъдеш неизбежно „черната овца“. Бях много искрен… Не исках да крия желанията си както други играчи. Всеки е различен…Исках всички да разберат какво желая и искам. Бях обвинен за много неща. Четох в медиите, че съм бил лошият в съблекалнята – че откакто обявих, че ще напусна, не е добре да оставам там“, разкри той пред BBC.

27-годишният Ериксен добави, че е работил, за да подобри формата си в първата половина на кампанията, в която Маурисио Почетино бе уволнен и впоследствие заменен от Жозе Моуриньо. "Бях готов да започна нещо ново, но чувствах, че ако нищо не стане, щях да бъда готов да се боря за титулярното си място. Не бях различен играч. Но бях във и извън отбора. Въпреки това, дори да имах четиригодишен договор, този сезон щеше да бъде труден след финала в Шампионска лига", допълни той. А дали Интер е бил отборът, към който се е стремял халфът - вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички