Почетино опита да се оправдае за загубата и с ремонтните дейности по стадиона на Тотнъм


Почетино опита да се оправдае за загубата и с ремонтните дейности по стадиона на Тотнъм
Снимка: Getty Images/Guliver

979 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино опита да се оправдае за загубата с 3:1 на Уулвърхямптън на "Уембли". Според него влияние оказва това и, че "шпорите" не играят на своя стадиона, а домакинства на "Уембли".  Тотнъм продължава да играе там, тъй като ремонтните дейности по "Уайт Харт Лейн" не са завършени.

"Анфийлд" е страхотен във всеки един мач. Феновете постоянно подкрепят своя отбор и демонстрират това по невероятен начин. Всеки мач на Ливърпул на „Анфийлд“ е парти и понякога това прави разликата. Ние не може да искаме повече от нашите привърженици. Те вършат фантастична работа. Условията на периода за клуба са такива. Ние трябва да бъдем силни", сподели Почетино.

"Не сме машини, разбира се. През второто полувреме не владеехме топката достатъчно, а дори в тези моменти, в които тя беше у нас, не действахме по правилния начин. Грешахме в начина, по който се опитвахме да играем - особено с тези дълги подавания. Когато овладеехме кълбото, опитвахме да търсим директен стил на игра. Освен това силите ни напуснаха”, заяви още Почетино.

Статистици пък използваха супер компютър, който показва как ще изглежда таблицата във Висшата лига в края на сезона - вижте.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички