Супер компютър показа как ще изглежда таблицата във Висшата лига в края на сезона


Супер компютър показа как ще изглежда таблицата във Висшата лига в края на сезона
Снимка: Gulliver/GettyImages

6557 0

Статистиците от "Football Web Pages" са използвали всички нужни цифри и факти, включващи предишни резултати и голове, за да бъде калкулирана таблицата във Висшата лига и как ще изглежда тя в края на кампанията. 

Таблицата показва, че лидерът в момента Ливърпул ще бъде на тази позиция и след 38-я кръг на първенството. Това значи, че играчите на Юрген Клоп ще вдигнат титлата според прогнозите на "FWP". И не само това - през миналия сезон Манчестър Сити постави рекорд завършвайки със 100 точки, като очакванията са през тази година мърсисайдци да прескочат тази граница и да завършат със 106 пункта. 

Манчестър Сити ще остане втори в таблицата с 97 точки, а Тотнъм и Челси също ще си спечелят място в Топ 4 съответно с 94 и 79 пункта. През следващия сезон обаче няма да видим Арсенал и Манчестър Юнайтед в Шампионска лига, като те ще завършат съответно пети и шести с актив от 78 и 67 пункта.

Колкото до изпадащите тимове: Хъдърсфийлд ще остане без никакви шансове и ще отпадне в Чемпиъншип с едва 14 точки, а Фулъм и Бърнли ще последват съдбата им, като се очаква да съберат 21 и 22 точки съответно.

Реалната таблица в момента показва, че "червените" от "Анфийлд" имат актив от 51 точки след 19 изиграни кръга. Втори е Тотнъм с 45 точки, а трети е Манчестър Сити с 44 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички