Деле Али разкри случка с Мората, която го е шокирала


Деле Али разкри случка с Мората, която го е шокирала
Снимка: Getty Images/Gulliver

2115 0

Звездата на Тотнъм Деле Али разкри любопитна история, свързана с него и нападателят на Челси - Алваро Мората. Английският национал споделя, че бил изумен, когато Мората поискал от него фланелка след лондонското дерби между двата тима през август 2017 година.

"Винаги съм се изненадвал, когато един изключителен футболист поиска фланелката на някого друг след мач. Винаги е малко шокиращо и може да ти промени първоначалното мнение, което си имал за него. Мисля, че нещото, заради което най-много се изненадах от действието на Мората е заради напрежението около дербито между Челси и Тотнъм. След това дори я публикува в профила си Инстаграм, а това показва, колко добър човек е той", сподели Деле Али.

Английският национал пропусна двубоя с Борнемут на Коледа, но вече е на линия за днешния двубой с Уулвърхямптън. "Шпорите" са на втора позиция във временното класиране във Висшата лига на 6 точки зад лидера Ливърпул, който днес ще се изправи срещу Арсенал. Как Хари Кейн оценява шансовете на своя тим за първото място в първенството - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички