Почетино е готов да преговаря с Нюкасъл


Почетино е готов да преговаря с Нюкасъл
Снимка: Getty Images/Guliver

1394 0

Бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино проявява интерес към преговори за треньорския пост в Нюкасъл, твърди "Sky Sports", позовавайки се на "Daily Star". Английският клуб в момента е на прага на смяна на собствеността. Очаква се той да бъде придобит от инвеститори от Саудитска Арабия.

Въпросните кандидат-собственици имат намерение да похарчат сериозни средства, за да подсилят тима. Те ще поканят именит треньор и няколко много класни играчи. Сред набелязаните за поста на Стив Брус е и Почетино. 38-годишният аржентинец е готов да преговаря, след като смяната на собствеността стане факт.

Почетино води Тотнъм от 2014 до ноември 2019 година, след което бе уволнен и заменен с Жозе Моуриньо. Младият специалист не успя да спечели значим трофей, но изведе отбора до финала на Купата на Лигата и на Шампионска лига. А кои са набелязаните от Нюкасъл звездни футболисти вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички