За справяне с кризата, от Тотнъм отправили голяма молба към Почетино


За справяне с кризата, от Тотнъм отправили голяма молба към Почетино
Снимка: Getty Images/Guliver

1546 0

Бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино е бил потърсен от "шпорите", за да намали заплатата си от 8.5 млн. паунда в опит да облекчи финансово положение на клуба по време на глобалната криза.

Припомняме, че 48-годишният специалист бе освободен и заменен на треньорския пост от Жозе Моуриньо през ноември миналата година, но все още получава финансово възнаграждение от лондончани като част от прекратяването на договора – както и неговия щаб. Тотнъм продължава да обсъжда с играчите си и треньорския щаб евентуалното намаляване на заплатите.

Все още е неясно с колко точно ще бъдат съкратени възнагражденията им, но предвид спирането на Висшата лига от 9-и март насам, всички клубове се опитват да спестят средства. Независимо че изведе „шпорите“ до финала в Шампионска лига през изминалия сезон, аржентинският наставник остава без работа, като Тотнъм няма да плаща компенсация, ако някой клуб поиска да назначи Почетино. А кой играч на "шпорите" може да се озове в Барселона и Жозе Моуриньо може да помогне за това вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички