Нюкасъл с амбициозни трансферни цели за следващия сезон


Нюкасъл с амбициозни трансферни цели за следващия сезон
Снимка: Getty Images/Guliver

2097 0

Очаква се съвсем скоро сделката по смяната на собствеността в Нюкасъл да бъде завършена. „Свраките“ трябва да станат собственост на Саудитския държавен инвестиционен фонд, начело с принца на Саудитска Арабия Мохамед бин Салман, който ще купи отбора от настоящия бос на „джордитата“ Майк Ашли.

Със смяната на собствениците се очаква и клубът да бъде един от сериозните фактори на трансферния пазар през лятото. Вече се споменават няколко човека, които да поемат кормилото на „Сейнт Джеймсис Парк“, като сред тях са бившият треньор на тима Рафаел Бенитес, наставникът на Борусия Дортмунд Лусиен Фавър и Масимилиано Алегри и Маурисио Почетино, които са без работа в момента. Според ‘ESPN’ вече са ясни първите три трансферни цели на Нюкасъл за следващия сезон – нападателят на Пари Сен Жермен Единсон Кавани, реализаторът на Наполи Дрис Мертенс и крилото на Челси Вилиан. Договорите на последните двама изтичат през лятото, тъй че те могат да облекат „черно-бялата“ фланелка като свободни агенти.

Въпреки че продажбата на Нюкасъл Юнайтед все още не е приключила, според мнозина тя е въпрос на време. Бъдещият наставник на „свраките“ ще има адски много работа в изграждането на нов отбор. Предстои да се види дали новите собственици ще могат да се справят в английския футбол и дали „джордитата“ ще имат моментален успех след неочакваното забогатяване на тима. А ето кой не желае сделката по смяната на собствеността в Нюкасъл да се осъществи.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички