По стъпките на Клоп: Доближава ли Анге Постекоглу Тотнъм до титлата с индивидуална награда?


По стъпките на Клоп: Доближава ли Анге Постекоглу Тотнъм до титлата с индивидуална награда?
Снимка: Getty Images

775 0

Мениджърът на Тотнъм Анге Постекоглу влезе в историята, като стана първият мениджър, спечелил една след друга наградите за "мениджър на месеца" през първите си два месеца във Висшата лига. Австралийският тактик спечели приза за септември след брилянтните резултати на неговите възпитаници.

Много интересно съвпадение

Постекоглу ще се надява да последва стъпките на Юрген Клоп, който получи първите две награди за "мениджър на месеца" през сезон 2019/20. Германският специалист и Ливърпул ликуваха с титлата във Висшата лига именно през тази кампания.

Хората на Постекоглу събраха 10 точки от наличните 12 през месец септември. Те спечелиха три мача и направиха едно равенство, като отбелязаха впечатляващите 11 гола в тези сблъсъци.

"Шпорите" постигнаха победи срещу Бърнли, Шефилд Юнайтед и Ливърпул и направиха равен срещу Арсенал на стадион "Емирейтс". Блестящата им форма през септември беше продължение на представянето им през август, където те също останаха непобедени в три мача от английския елит.

Като цяло, това е едно мечтано начало на живота в Англия за Постекоглу. В момента Тотнъм е начело в лигата с 20 точки след осем мача и ще се надява да направи сериозна атака за титлата през този сезон.

ВИЖТЕ ОЩЕ: В Манчестър Юнайтед взеха решение за Джейдън Санчо, което ще удовлетвори двете страни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички