"По-добре гол, отколкото корнер": Абсурдната "логика" на Магуайър зарадва Сити (ВИДЕО)


"По-добре гол, отколкото корнер": Абсурдната "логика" на Магуайър зарадва Сити (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

7366 0

Манчестър Сити победи безпроблемно Манчестър Юнайтед в градското дерби от кръга на английската Висша лига. "Гражданите" видимо бяха по-класният отбор днес и заслужено грабна 3-те точки, въпреки че в даден момент от мача "червените дяволи" оказаха съпротива.

Те бяха назад в резултата след попадение на Кевин де Бройне, но отлично индивидуално изпълнение на Джейдън Санчо възстанови паритета малко повече от четвърт час след гола на белгиеца. Именно Де Бройне обаче отново бе точен - 6 минути след попадението на Санчо.

А вторият гол на Де Бройне дойде след кошмарна грешка на капитана на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър. Английският бранител е един от играчите на "дяволите", които получават най-много критики през този толкова слаб до момента сезон за отбора.

В тази ситуация той стори нещо недопустимо - пусна умишлено топка между краката си, въпреки че бе наясно, че тя се връща в наказателното му поле. И всичко това бе, за да се избегне... ъглов удар. В крайна сметка корнерът се размина, но не и голът. Можете да видите действието му на кадрите по-долу в материала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички