"Контузията на Роналдо е тактическа" - слух плъзна на Острова за Кристиано


"Контузията на Роналдо е тактическа" - слух плъзна на Острова за Кристиано
Снимка: GettyImages

2449 0

Голямата новина преди дербито на Манчестър е фактът, че Кристиано Роналдо е извън състава на Ралф Рангник за битката със Сити от английската Висша лига.

Според информация на "The Athletic", португалската суперзвезда има травма на бедрен мускул и това е причината да не бъде наличен за градското дерби в неделния следобед. 

Появиха се обаче слухове, че голмайсторът на отбора е "изваден" от отбора, а клубът не иска да внася допълнително напрежение, поради което Роналдо е бил добавен в списъка с "контузени" за мача, въпреки че до последно се готвеше наравно със своите съотборници за мача. 

Според мълвата на Острова, контузията е "тактическа", тъй като Рангник иска да използва много бързи нападатели в мача срещу Сити, като в същото време уплътни халфовата си линия. Роналдо не влиза в графата "скорост" към настоящия момент и германският специалист предпочита да не разчита на Кристиано Роналдо. 

Слухът бе публикуван от фенски профил в Инстаграм, като дори сестрата на Роналдо хареса публикацията. Засега обаче информацията няма нито един надежден източник, който да я потвърди. Пълна информация за контузията на Роналдо четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички