Пепе Рейна разказа за ужаса, който е преживял, след като се е заразил с коронавирус


Пепе Рейна разказа за ужаса, който е преживял, след като се е заразил с коронавирус
Снимка: Getty Images/Guliver

6045 0

Вратарят на Астън Вила Пепе Рейна разказа как се е чувствал, след като се е заразил с коронавирус. Испанският страж е под карантина и се възстановява от заболяването, но предупреди тези, които не взимат вируса на сериозно, за ефектите от COVID-19.

Пепе Рейна разказа, че е изживял безкрайни минути на страх, след като се е заразил с вируса. Испанският ветеран споделя, че не можел да диша в продължение на близо половин час. Бившят вратар на Ливърпул е усетил симптомите на коронавируса преди няколко седмици и разказа пред „Кориере дело Спорт“, че изкарал повече от седмица в дома си преди да успее да се пребори със заболяването.

„Най-трудният момент беше, когато не можех да дишам. Бях без кислород почти 25 минути. Това беше най-неприятният момент в живота ми“, каза Пепе Рейна.

Испанският вратар в момента е под наем в отбора на Астън Вила от тима на Милан. А ето как Рейна коментира решението на Английската футболна асоциация срещите от Висшата лига да продължат да се играят, въпреки разпространението на коронавируса по света.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички