Варди има добро обяснение за проявата си срещу Пепе Рейна (ВИДЕО)


Варди има добро обяснение за проявата си срещу Пепе Рейна (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

1127 0

Вчера (09.03) Джейми Варди се появи като резерва за своя Лестър в началото на 2-рата част и се разписа два пъти при успеха с 4:0 над Астън Вила в двубой от Висшата лига. Само няколко минути, след като се влезе в игра, той получи правото да изпълни дузпа, която превърна в първото си попадение за срещата.

След гола обаче се забеляза как англичанинът дразни вратаря на противниковия тим - Пепе Рейна, което винаги е определяно като неспортсменска проява (преди дузпата обаче стражът каза нещо на нападателя). Именно поради това, Варди обясни действията си след края на двубоя.

"Изпълнението на дузпата беше лесно, въпреки че тъкмо се бях появил в игра. Вратарят ми каза, че ще стрелям по земя в средата и го направих. Опита се да блъфира пред мен и аз всъщност му отговорих" - обясни ситуацията 33-годишният нападател.

Meждувременно, друг английски атакуващ футболист от най-високо ниво поднови занимания с топка и обнадежди Гарет Саутгейт и клубния си наставник. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички