Астън Вила глоби своя капитан за нарушение на карантината


Астън Вила глоби своя капитан за нарушение на карантината
Снимка: Gulliver/GettyImages

915 0

Капитанът на Астън Вила Джак Грийлиш ще бъде наказан със 150 хиляди паунда, след като наруши карантината във Великобритания, за да посети дома на приятел в събота вечер, но няма да понесе наказание за инцидента с автомобила му в неделя сутринта. Английският национал удари паркирали коли с Рейндж Роувъра си в неделния ден.

24-годишният футболист публикува видео в Туитър в понеделник, в което се извинява за действията си, като съобщи, че е напуснал дома си, защото е получил покана от приятел само часове, след като е заявил, че ще остане вкъщи, защото правителството на Великобритания наложи мерки против разпространението на коронавируса. Съобщава се, че Грийлиш е бил на гости на бившия нападател на Астън Вила Рос МакКормак. Той е нарушил молбата на правителството да не се излиза от дома освен в случаите, в които се налага да се отива до магазина или да се пътува за работа.

След като информацията за инцидента с полузащитника стана публична в неделя вечер, Грийлиш взе решение да поеме отговорност за действията си, като ще бъде наказан с отнемането на две седмични възнаграждения от по 75 хиляди паунда. А ето каква оферта за полузащитника готви Манчестър Юнайтед.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички