Пепе Рейна: Беше лудост да продължим да играем


Пепе Рейна: Беше лудост да продължим да играем
Снимка: Gulliver/GettyImages

1311 0

Вратарят на Астън Вила Пепе Рейна не одобрява факта, че срещите от Английската Висша лига продължаваха да се играят, въпреки нараставащата пандемия от коронавирус по света. Стражът, който е под наем в английския тим от Милан взе участие при загубата на своя тим срещу Лестър в понеделник.

Той коментира ситуацията в Англия пред „Марка“. „Беше лудост да продължим да играем. Трябва всички да погледнем на това по-сериозно. Останалите държави, които бяха по-афектирани, вече бяха взели радикални мерки и ние трябва да последваме техния пример. Англия не трябва да си затваря очите или да гледа на друга страна. Животът и здравето са много по-важни от всеки спорт“, сподели Пепе Рейна.

Испанският ветеран не е първият, който изрази своето недоволство срещу мерките за сигурност в Англия. Във вчерашния ден бранителят на Уест Хям Анджело Огбона също бе бесен на Футболната асоциация за липсата на навременна реакция срещу заразата. А ето кой футболист каза, че играчите в Англия са били третирани като морски свинчета.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички