Пепе Рейна: Беше лудост да продължим да играем


Пепе Рейна: Беше лудост да продължим да играем

454 0

Вратарят на Астън Вила Пепе Рейна не одобрява факта, че срещите от Английската Висша лига продължаваха да се играят, въпреки нараставащата пандемия от коронавирус по света. Стражът, който е под наем в английския тим от Милан взе участие при загубата на своя тим срещу Лестър в понеделник.

Той коментира ситуацията в Англия пред „Марка“. „Беше лудост да продължим да играем. Трябва всички да погледнем на това по-сериозно. Останалите държави, които бяха по-афектирани, вече бяха взели радикални мерки и ние трябва да последваме техния пример. Англия не трябва да си затваря очите или да гледа на друга страна. Животът и здравето са много по-важни от всеки спорт“, сподели Пепе Рейна.

Испанският ветеран не е първият, който изрази своето недоволство срещу мерките за сигурност в Англия. Във вчерашния ден бранителят на Уест Хям Анджело Огбона също бе бесен на Футболната асоциация за липсата на навременна реакция срещу заразата. А ето кой футболист каза, че играчите в Англия са били третирани като морски свинчета.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Как се появиха картоните във футбола?

Дори понякога реферите да злоупотребяват със своите права, а понякога проявяват съжаление към играча, без...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама