Пеп Гуардиола загатна за напускане: Не мога да остана в Сити, ако...


Пеп Гуардиола загатна за напускане: Не мога да остана в Сити, ако...
Снимка: Getty Images

2702 0

Наставникът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, загатна при какви условия би си тръгнал от манчестърския гранд един ден.

Испанецът разкри, че ако изгуби своята съблекалня, то няма да има смисъл да продължава да ръководи отбора, тъй като това означава, че губи влиянието върху своите играчи.

"Спечелих четири поредни пъти Ла Лига, когато бях футболист. В петия и шестия сезон не бях същия. Не го исках достатъчно много. Помислих си "Леле, колко съм добър" и Реал ни победиха тези кампании", каза Пеп.

"Разбирам какво е предизвикателството, но съм тук, за да премина през него. Бордът знае това. Ако не исках да бъда тук, нямаше да преподпиша. Ако загубя отбора и съблекалнята, не мога да остана в Сити. Тук хората не чакат. Втори сме в таблицата, но и не сме с 25 точки зад Арсенал", добави Гуардиола.

В момента "гражданите" изостават от лидера в лигата Арсенал с пет точки, като са изиграли и един мач повече. Мнозина вярват, че Гуардиола, който вече спечели четири титли във Висшата лига като мениджър на Манчестър Сити, няма да се даде толкова лесно на "топчиите".

Междувременно Пеп не съжалява, че е продал двама свои играчи на Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички