"Искам си феновете обратно"! Пеп Гуардиола разкритикува привържениците на Манчестър Сити


"Искам си феновете обратно"! Пеп Гуардиола разкритикува привържениците на Манчестър Сити
Снимка: GettyImages

822 0

Треньорът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, разкритикува част от феновете на отбора. Той пожела привържениците да помагат повече на любимия си тим, вместо да мълчат разочаровани.

Това се случи след емоционалната победа с 4:2 над Тотнъм след пълен обрат за "гражданите" в четвъртък вечер. На полувремето възпитаниците на испанския специалист си тръгнаха с 2 гола пасив, за което получиха освирквания от собствените си запалянковци.

Въпреки това, отборът излезе напълно преобразен през вторите 45 минути, реализирайки 4 безответни попадения и осигурявайки си трите точки. Това обаче не замъгли съзнанието на Гуардиола, който след срещата излезе с призив към публиката.

"Феновете ни бяха тихи 45 минути. Искам ги обратно. Искам моите фенове, които са тук - не тези навън. Те също са най-добрите, но моите фенове тук трябва да подкрепят всеки корнер, всяко действие, защото Тотнъм е един от най-тежките опоненти, които съм срещал", коментира наставникът на "гражданите" пред "BBC" и продължи.

"Освиркваха, защото губехме, но през второто полувреме играхме добре и имахме много шансове. Може би е същото и с нас. Може би се чувстваме много комфортно, печелейки Висшата лига 4 пъти за 5 години", допълни още той.

Ето какво каза Гуардиола относно предстоящото дерби с Арсенал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички