Пеп Гуардиола за своя звезда: Не мога да го спра, но бих искал да остане при нас


Пеп Гуардиола за своя звезда: Не мога да го спра, но бих искал да остане при нас
Снимка: Getty Images

1566 0

Наставникът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, даде пресконференция преди мача на "гражданите" срещу Уест Хям в първия кръг на английската Висша лига за сезон 2022/23. Пред медиите той отговори и на въпроси, които бяха свързани с бъдещето на една от неговите звезди Бернардо Силва.

"Всеки играч има своите предпочитания и аз не съм човекът, който да ги спира. Ще се радвам, ако Бернардо остане при нас, това ще е страхотно, но тепърва ще разберем какво ще се случи", заяви испанският специалист пред медиите на Острова.

Сериозен интерес към Бернардо Силва има от страна на Барселона, които цяло лято се опитват да го привлекат в редиците си. Има информация, че самият португалец също иска да премине на "Камп Ноу" и да заиграе за Шави. 

Бернардо Силва е един от забележителните играчи на клуба, откакто се присъедини към Манчестър Сити от Монако през 2017 година. През изминалата кампания той впечатли, отчитайки се с 13 гола и седем асистенции в 50 мача във всички турнири. А ето какво каза легенда на гражданите за едно от новите попълнения на "небесносините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички