Величие на Манчестър Сити похвали едно от новите попълнения в тима


Величие на Манчестър Сити похвали едно от новите попълнения в тима
Снимка: Getty Images

1495 0

Легендарният нападател на Манчестър Сити Серхио Агуеро се изказа доста ласкаво за новото попълнение на "гражданите", а именно - Хулиан Алварес. Аржентинецът похвали своя сънародник и прогнозира, че той ще донесе много голове за "небесносините".

"Хулиан притежава всички качества, за да успее в Манчестър Сити. Нека не забравяме, че вече дори отбеляза гол и то срещу Ливърпул. Той е доста тих, дори срамежлив, но когато става въпрос за тренировки и надпревара за стартовата позиция той е готов да даде всичко от себе си. Очаквам много голове от него", заяви Агуеро за "Stake.com".

22-годишният Алварес се превърна във футболист на Манчестър Сити още през февруари тази година, но остана да довърши сезона под наем в Ривър Плейт. Той отбеляза 36 попадения в 96 мача, защитавайки екипа на отбора от Буенос Айрес. Също така младокът отбеляза и първото си попадения за аржентинския национален отбор по-рано през годината. 

Както Серхио Агуеро, така и феновете на "гражданите" очаква много от Алварес. Той впечатли по време на предсезонната подготовка, но на всички е известно, че в английската Висша лига е съвсем различно. Междувременно ето към кой футболист насочи вниманието си Пеп Гуардиола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички