"Холанд свикна с футбола в Германия, Ван Дайк дойде и му каза "добре дошъл във Висшата лига"


"Холанд свикна с футбола в Германия, Ван Дайк дойде и му каза "добре дошъл във Висшата лига"
Снимка: Getty Images

4546 0

Серхио Агуеро разкритикува решението на Манчестър Сити да продаде Рахийм Стърлинг, подчертавайки, че бившият му клуб понякога прави „странни“ избори. Аржентинецът игра редом до Стърлинг, който се присъедини към Челси за 50 млн. паунда за срок от пет години миналия месец, в продължение на шест сезона на „Етихад“.

Продажбата на Стърлинг - странно решение на Манчестър Сити

Двамата спечелиха заедно три пъти Висшата лига, веднъж ФА Къп и пет пъти Купата на Лигата, включително домашен требъл през сезон 2018-19. „Не разбирам продажбата на Стърлинг. Има моменти, в които Сити взимат странни решения“, каза Агуеро по канала си в Туич.

Серхио Агуеро за идването на Холанд във Висшата лига

Бившият нападател на „гражданите“ коментира и новото попълнение на тима Ерлинг Холанд, който пристигна в редиците на отбора от Борусия Дортмунд след 62 гола в 67 мача в Бундеслигата с екипа на „жълто-черните“.

Норвежкият национал обаче изпита затруднения в официалния си дебют за „небесносините“ срещу Ливърпул за Къмюнити Шийлд, където мърсисайдци спечелиха с 3:1, а Холанд пропусна няколко изгодни ситуации, включително удар в гредата от близка дистанция в края на двубоя.

Според Агуеро, Холанд е усетил разликата в нивото на първенствата още в първия си мач. „Той беше твърде свикнал с играта в Германия. Холанд мислеше, че е сам, след това Върджил ван Дайк пристигна и му каза „добре дошъл във Висшата лига“.

Въпреки че нидерландският централен защитник успя да удържи норвежеца в по-голямата част от мача, той продължава да смята, че Холанд ще бъде труден за опазване през новия сезон. Ван Дайк описа Холанд като "ужас" за бранителите в Англия - вижте какво каза бранителят за новия нападател на Сити в посочения линк.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички