Пеп Гуардиола отписа вероятността Манчестър Сити да повтори успехите от сезон 2022/23


Пеп Гуардиола отписа вероятността Манчестър Сити да повтори успехите от сезон 2022/23
Снимка: GettyImages

1706 0

В утрешния петък, 11-и август, Манчестър Сити открива новия сезон в английската Висша лига с гостуване на новака Бърнли, което ще стартира в 22:00 часа българско време.

През миналата кампания "гражданите" осъществиха требъл, печелейки първенството, ФА Къп и Шампионска лига, но според наставника им - Хосеп Гуардиола, това постижение няма как да бъде повторено:

"Не мисля, че ще е възможно да направим това, което направихме през миналия сезон - такова нещо се случва веднъж в живота. Казах на футболистите си да го забравят. Ние изкачихме най-високия връх миналия сезон, но сега вече слязохме от него", обясни Пеп на пресконференция, а след това каза няколко думи и за предстоящия мач срещу състава на бившия му играч Венсан Компани:

"Обикновено първите мачове са трудни, особено срещу новаци, защото те нямат какво да губят и са изпълнени с ентусиазъм. Освен това Вини ни познава добре и върши невероятна работа. Той промени изцяло начина, по който Бърнли играе и те доминираха в Чемпиъншип. Ще бъде труден двубой!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Просто Гуардиола: Пеп глобил... себе си заради своя проява, която не одобрил!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички