Пеп Гуардиола "изчетка" Хари Кейн преди новия сблъсък с Тотнъм


Пеп Гуардиола "изчетка" Хари Кейн преди новия сблъсък с Тотнъм
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

1732 0

Съвсем наскоро - 19 януари, Манчестър Сити обърна Тотнъм от 0:2 до 4:2 в отложен мач от 7-ия кръг на английската Висша лига, който се проведе на "Етихад".

В утрешната неделя (5 февруари, 18:30 часа) "гражданите" гостуват на "шпорите" в Северен Лондон в шампионатна среща от 22-ия кръг.

На пресконференция преди сблъсъка, Хосеп Гуардиола се изказа много ласкаво за звездата на Тотнъм Хари Кейн, който е на прага на две исторически постижения - ако отбележи във вратата на Едерсон, ще се превърне в най-резултатния футболист в историята на клуба и ще стане едва третият, който е вкарал 200 гола в английския елит (след Уейн Рууни и Алан Шиърър).

"Ние сме изключително щастливи, че имаме Ерлинг Холанд и мисля, че Тотнъм са изключително щастливи, че имат Хари Кейн. Какъв невероятен играч е той... Това, че не е спечелил трофей с Тотнъм, не означава, че не е добър футболист. Мисля, че вече го е доказал. Хари Кейн си остава един от най-добрите нападатели, които съм виждал през живота си!", категоричен бе Хосеп Гуардиола.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Юрген Клоп скочи в защита на Мохамед Салах: Той е атлет от световна класа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички