Юрген Клоп скочи в защита на Мохамед Салах: Той е атлет от световна класа


Юрген Клоп скочи в защита на Мохамед Салах: Той е атлет от световна класа
Снимка: Getty Images

2499 0

Старши треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, защити Мохамед Салах от нападките на фенове и журналисти, на фона на слабия, за неговите стандарти, сезон 2022/23.

"Лошата" форма на египтянина (17 гола и 7 асистенции в общо 30 мача във всички турнири) не притеснява по никакъв начин мениджъра и той не смята, че 30-годишният нападател няма мотивация да играе:

"Отношението и всички подобни неща никога няма да бъдат проблем за Мо. Той е атлет от световна класа, идва пръв на тренировки и си тръгва последен, работи здраво", обясни Клоп на пресконференция, цитиран от "Fotmob" и допълни:

"В момента не отбелязва голове (б.р. - Салах не се е разписвал в последните 4 мача на мърсисайдци) и вероятно има хора, които си мислят "Защо дадоха нов договор на Клоп?". Така е в нашия свят, но всичко е наред. Ако не се представяме добре на моменти - винаги ще има критики, няма проблем. Може да поставяте под съмнение характера, знанията и способностите на даден играч, но не можете да вкарате броя голове, които Мо е вкарал, ако не сте изключителен футболист от световна класа. Да, имаше моменти, в които той можеше да отбележи в ситуации, в които обичайно го прави. Можете да си мислите, че всичко това има нещо общо с новия му договор или нещо такова, но това просто не е вярно", отсече треньорът на Ливърпул в защита на една от своите най-големи звезди.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп на въпрос за Челси: Не казвам нищо без моя адвокат!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички