"Няма да кажа нито една лоша дума" - Хосеп Гуардиола с коментар по темата "Жоао Кансело"


"Няма да кажа нито една лоша дума" - Хосеп Гуардиола с коментар по темата "Жоао Кансело"
Снимка: Getty Images

1328 0

Старши треньорът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, обясни по време на пресконференция защо клубът се е разделил с Жоао Кансело. Припомняме, че португалецът отиде под наем в Байерн Мюнхен до края на сезон 2022/23 и вече дебютира в състава на Юлиян Нагелсман.

"Първо, желая му всичко най-добро през следващите четири месеца. Той беше невероятен през последните две кампании, в които спечелихме две титли. Не знам какво ще стане през следващия сезон (б.р. - след като му изтечете наемът)", призна мениджърът на "гражданите" и допълни:

"След Световното в Катар направихме лека подготовка и решихме да играем по различен начин. Сега давам повече игрово време на други футболисти. Кансело има нужда да е на терена, за да бъде щастлив. Взехме решение да го пуснем в Мюнхен. Той иска да играе във всеки мач, надявам се да има тази възможност в Байерн".

Притиснат още повече по темата, Гуардиола поясни: "Вижте, ако Байерн иска Жоао, това е защото той е повече от изключителен играч. Няма да кажа нито една лоша дума по негов адрес. Нещата се случиха 1-2 дена преди затварянето на трансферния прозорец. Аз съм доволен от групата, с която разполагам и винаги съм бил. Можем да се справим със ситуацията. Вярвам много на футболистите си".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Жоао Кансело разкри истинската причина за трансфера в Байерн Мюнхен

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички