Пеп Гуардиола и Сити се провалиха в Мадрид, ето я реакцията на наставника след загубата (ВИДЕО)


Пеп Гуардиола и Сити се провалиха в Мадрид, ето я реакцията на наставника след загубата (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

9457 0

Реал Мадрид за пореден път влезе в историята на футбола, след като отстрани по невероятен начин Манчестър Сити. "Белият балет" изоставаше с общ резултат 3:5 до края на редовното време, когато чудото на "Сантиаго Бернабеу" се случи. 

Появилият се като резерва Родриго избухна за две попадения и домакините спечелиха срещата с 2:1, а двубоят влезе в продължения. Играчът на сезона Карим Бензема отново заблестя и от дузпа отбеляза гола, който прати "викингите" на финала в Париж. 

Манчестър Сити за пореден сезон не успя да вдигне така жадуваната "ушата", а Пеп Гуардиола за втора поредна година не успя да спечели турнира, след като през миналата кампания "гражданите" загубиха финала от Челси с 0:1.

Умърлушеният наставник на английския гранд бе заснет как е потънал в мисли на "Сантиаго Бернабеу", дълго след последния съдийски сигнал. Това бе поредният провал на каталунеца в решаващата фаза на европейския турнир, а за "небесносините" остава само битката за титлата в Англия, след като Ливърпул ги спря за останалите трофеи.

Феновете в социалните медии се подиграват на испанския треньор, като се появиха коментари, че "той ще трябва да поиска още 1 милиард евро от собствениците на клуба". Наистина Манчестър Сити е един от най-обезпечените клубове в света, но той така и не успява да бъде последователен в успехите си, а Висшата лига остава като една от утехите му през последните кампании.

Ето и целия развой на великия реванш между двата тима!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички