Пеп Гуардиола изрази очакванията си да класира Манчестър Сити на финал в ШЛ


Пеп Гуардиола изрази очакванията си да класира Манчестър Сити на финал в ШЛ
Снимка: Getty Images

3200 0

Пеп Гуардиола беше уверен на пресконференцията преди реванша в Шампионска лига, че може да повтори добър мач срещу Реал Мадрид. След като превъзхождаше "белия балет", но не успя да му даде финалния щрих, специалистът е наясно, че ще трябва да бъдат най-добре в мача на " Сантяго Бернабеу". Наред с други въпроси, пресата в Мадрид настоятелно попита Гуардиола дали неговият отбор планира да направи шпалир към "кралете" за спечелената Ла Лига.

" Лигата не ме засяга. Нямам мнение, какво да кажа. Ние да направим шпалир? Това е турнир на УЕФА! Разбирам, че ме питате нещо от испанското първенство. Поздравявам ви като говорител на клуба, но това е Шампионска лига. ", отговори Гуардиола, изненадан от въпроса.

Освен това, мениджърът на Манчестър Сити сподели, че не се е допитвал до Шави, който в момента е наставник на Барселона, за съвет, тъй като " двамата имат различен тип футболисти".

От пресконференцията стана ясно още, че Жоао Феликс и Кайл Уокър са в добро състояние и има вероятност да се завърнат в игра за отбора. Централният защитник Джон Стоунс ще пропусне двубоя заради контузия.

Двубоят е утре (сряда) от 22:00 ч българско време и можете да го следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички