Патрис Евра все още не е убеден в шансовете на Арсенал, иска да види повече


Патрис Евра все още не е убеден в шансовете на Арсенал, иска да види повече
Снимка: Getty Images

1032 0

Легендарният защитник на Манчестър Юнайтед - Патрис Евра, смята, че все още не е видял нищо по-специално от Арсенал, за да бъдат наречени фаворити за спечелването на Висшата лига.

Французинът твърди, че лондончани нямат нужната скамейка и се надява да се подсилят с нови попълнения през зимния трансферен прозорец, за да увеличат широчината на състава си.

"Казвам на хората, че отдавам голямо уважение на отбора на Арсенал. Лигата не е спринт, а маратон. Искам да видя повече от тях. Притеснявам се, че нямат резервната скамейка. Надявам се през януари те да купят повече играчи... Ако искат да се борят за златните медали", каза Евра за "Amazon Prime Sport".

"Мисля, че приоритетите им ще бъдат същите като през август: полузащитник и крило, но ще зависи от възможностите на пазара и дали ще намерят правилния играч", добави още французинът.

Предстои да разберем дали Микел Артета и компания ще се вслушат в съвета на Патрис Евра, който знае едно или две неща за това как се печели Висшата лига. Истината е, че "топчиите" впечатляват, но със сигурност ще им трябва по-широк състав, ако искат да успеят.

"Артилеристите" вече се оглеждат за нови попълнения, ето на коя звезда от Атлетико Мадрид са хвърлили око.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички