Патрис Евра с любопитно разкритие за сър Алекс Фъргюсън: Той се оттегли, защото бордът отказа да привлече двама играчи


Патрис Евра с любопитно разкритие за сър Алекс Фъргюсън: Той се оттегли, защото бордът отказа да привлече двама играчи
Снимка: Getty Images/Guliver

1694 0

Един от емблематичните за Манчестър Юнайтед футболисти - Патрис Евра, направи доста интересно разкритие защо легендарният мениджър на тима - сър Алекс Фъргюсън се е пенсионирал през 2013 година.

Бившият френски футболист твърди, че шотландецът е искал да върне Кристиано Роналдо на "Олд Трафорд", както и да привлече Гарет Бейл през лятото на 2013-а, но бордът категорично е отказал това негово желание, което е довело до оттеглянето му от футбола.

"Бях натъжен, когато научих, че това ще е последният му сезон, но и изненадан. Той ми беше казал, че иска да остане още десет години и да спечели Шампиоснка лига още веднъж, а за целта ще му трябват двама футболисти", сподели Евра пред "Betfair".

"Тези двама футболисти не бяха случайни, а Кристиано Роналдо и Гарет Бейл. Мисля, че тогава щяха да ни струват нещо от порядъка на 200 милиона паунда. За съжаление обаче бордът на тима или ръководството отказаха тази негова молба, а спроед мен той се оттегли, защото бордът отказа да привлече тези двама играчи", каза още французинът.,

Само можем да си представим какво щеше да причини Манчестър Юнайтед с Гарет Бейл и Кристиано Роналдо в състава си, воден от великия сър Алекс. За съжаление обаче ще трябва да оставим това на нашето въображение. С или без Роналдо и Бейл шотландският наставник остави изключително футболно наследство, което надали ще бъде достигнато някога.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Магуайър обвинява защитата и Давид Де Хеа за лошите резулатати на Юнайтед?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички