Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс си спомни за края на сезон 2011/12: Плачеше ми се!


Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс си спомни за края на сезон 2011/12: Плачеше ми се!
Снимка: Getty Images/Guliver

1368 0

Легендата на Манчестър Юнайтед - Пол Скоулс, върна лентата назад и си спомни за невероятния край на сезон 2011/12, когато "червените дяволи" загубиха титлата в последния кръг на Висшата лига от градския си съперник - Манчестър Сити

В последния кръг през 2012 година "дяволите" спечелиха гостуването си на Съндърланд с 1:0 и чакаха края на срещата между Сити и Куинс Парк рейнджърс. На "Етихад" обаче Серхио Агуеро отбеляза в последната минута, с което осигури титлата на "гражданите".

Иконата на "Олд Трафорд" Скоулс заяви в интервю, че една не се е разплакал, когато е разбрал какво се е случило на "Етихад":

"Плачеше ми се! Нашият мач бе вече приключил и очаквахме с нетърпение какво ще се случи на "Етихад". Тогава КПР водеше, но всичко се промени в края на мача, знаете - "Агуерооо". Всички бяхме шокирани, но продължихме напред и оставихме това в миналото", заяви Скоулс пред YouТube канала "The Overlap".

Следващият сезон обаче Скоулс помогна на "червение дяволи" да се върнат на върха и да спечелят отново английския елит в неговия последен сезон и този на великия мениджър - сър Алекс Фъргюсън.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Френки Де Йонг проговори за сагата с Манчестър Юнайтед и Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички