Артета за Йозил: Направих всичко възможно


Артета за Йозил: Направих всичко възможно
Снимка: Getty Images/Guliver

1769 0

Треньорът на Арсенал Микел Артета заяви, че е направил всичко възможно, за да даде шанс на Месут Йозил в отбора на „артилеристите“. Немският футболист няма мач за тима след подновяването на Висшата лига през юни месец.

Йозил бе изваден от състава на Арсенал за мачовете от първенството и не попадна в групата на „артилеристите“ за мачовете от турнира Лига Европа. 32-годишният футболист е във финалния етап от договора си на „Емиратс“ и по всичко изглежда, че е изиграл последния си мач за отбора. Бившият немски национал бе важна част от тима в средата на миналия сезон, като започна като титуляр в 10 последователни мача от Висшата лига преди пандемията от коронавирус да спре шампионата.

Поради тази причина Артета смята, че е дал на Йозил възможност да се докаже преди да бъде изключен от състава. „Какво да ви кажа, направих всичко възможно. Дадох му колкото се може повече възможности. Бях търпелив, дадох му шансове и бях честен. Той беше много важна част от отбора през последните няколко сезона. Уважавам това, но съм тук, за да взема решенията и да направя всичко най-добро за отбора и клуба“, заяви Микел Артета пред „Скай Спортс“. А ето какво каза една от легендите на Арсенал за Месут Йозил.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички